Κεντρική Ασίστ Shadow Σημείο αναφοράς ο Πασπαλάς

Σημείο αναφοράς ο Πασπαλάς

Αν υπάρχει ένα γράμμα από τα 24 του ελληνικού αλφάβητου, που χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Πασπαλά είναι το… «Κ». Κι αυτό γιατί από την Κύμη βρέθηκε στην Κίνα, αλλά κι επειδή είναι Κορυφαίος στη δουλειά του. Ο Έλληνας γυμναστής ανοίγει νέους ορίζοντες, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά συνολικά για την μπασκετική μας εξωστρέφεια, καθώς δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν ανοίξει τις πόρτες του ακριβού κινεζικού πρωταθλήματος.

Μέλος του τεχνικού σταφ των Qingdao Eagles, έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του head coach Wu. Η ομάδα βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο προπονητικό κέντρο Qingdao κι ο Δημήτρης Πασπαλάς έχει τον πρώτο λόγο, καθώς τώρα χτίζεται η φυσική κατάσταση, τώρα μπαίνουν οι βάσεις.

Οι Qingdao Eagles έχουν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. Διαθέτουν νεανική ομάδα, με δυο – τρεις έμπειρους Κινέζους παίκτες, ενώ ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί οι δυο ξένοι, που θα προέρχονται από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Δημήτρης Πασπαλάς δεν είναι άλλος ένας εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό, αλλά με την παρουσία του στον πάγκο των Qingdao Eagles και στο κινεζικό πρωτάθλημα, δείχνει πως το εθνικό μας άθλημα μπορεί να γίνει εξαγώγιμο προϊόν σε όλες τις βαθμίδες του κι όχι μόνο σε επίπεδο παικτών και προπονητών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Σλούκας: «Πηγαίνουμε εκτός έδρας να παίρνουμε όλα τα ματς»

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση με την Εφές ο Κώστας Σλούκας. Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις τ…