Κεντρική Διεθνή Ρούμπιο:”Αγωνίζομαι για όλο το έθνος”

Ρούμπιο:”Αγωνίζομαι για όλο το έθνος”

ricky rubio

Πολύ σημαντική θεωρεί την μάχη του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται για το έθνος τους.

Παράλληλα, ο Ισπανός γκαρντ τόνισε ότι  πλέον πολλές ομάδες μπορούν να κερδίζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί που είναι η team USA, οπότε ο πήχης για την εθνική Ισπανίας είναι στην κορυφή.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Βλέπω αρκετές ομάδες στο κυνήγι των μεταλλίων. Συνήθιζε η Αμερική να είναι ένα από τα φαβορί τις προηγούμενς γενιές, όπως και η Ισπανία με την Αργεντινή. Τώρα έχουμε πολλές ομάδες που μπορούν να ανταγωνιστούν αλλά και να νικήσεουν την Team USA. Η Ισπανία φυσικά αλλά και η Γαλλία, η Αυστραλία και άλλες πολλές καλές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χώρα του λέγοντας:

«Το να παίζεις με την εθνική ομάδα μαζί με τον Πάου Γκασόλ, τον Μαρκ Γκασόλ, τον Ναβάρο, τον Φερνάντεζ μου άρεσε. Τα κατάφερα και είμαι ένας από τους 12 καλύτερους παίκτες τυης χώρας μου. Δεν παίζω μόνο για τον εαυτό μου ή την οικογένεια μου αλλά για ολόκληρο το έθνος, παρακολουθώντας μας και φωνάζοντας για εμάς»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…