Κεντρική Διεθνή Ροντρίγκεζ:”To πρότζεκτ του Μεσίνα είναι αυτό που χρειαζόμουν”

Ροντρίγκεζ:”To πρότζεκτ του Μεσίνα είναι αυτό που χρειαζόμουν”

sergio rodriguez spain

Την ικανοποίηση του με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Αρμάνι Μιλάνο και την κατάληξη του ιδίου στην Ιταλία εξέφρασε ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ, σε συνέντευξη που έδωσε.

Συγκεκριμένα, ο Iσπανός γκαρντ τόνισε ότι το πρότζεκτ του Έτορε Μεσίνα ήταν αυτό που χρειαζόταν, εστιάζοντας στο γεγονός ότι είναι μακροχρόνιο, όπως άλλωστε και το 3ετές συμβόλαιο του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα μέρος που με ελκύει για χρόνια. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ζήσω σε μια διαφορετική χώρα, σε μια μεγάλη πόλη και να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ.

 O κόουτς Μεσίνα μου εξήγησε το πρότζεκτ. Μου εξήγησε ότι ήθελε να χτίσει μια κουλτούρα και να βοηθήσει τον οργανισμό να αναπτυχθεί. Δεν είναι ένα βραχυπρόθεσμο πρότζεκτ, είναι μακροχρόνιο, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής και της καριέρας μου ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Φυσικά η σταθερότητα είναι σημαντική, αλλά τόσο ο Έτορε όσο και ο τζένεραλ μάνατζερ Σταυρόπουλος δούλεψαν γι αυτό.

Με είχε προπονήσει ο Μεσίνα στη Μαδρίτη. Ήταν μόλις είχα γυρίσει από το ΝΒΑ και ήταν η δεύτερη σεζόν του στη Ρεάλ. Το να έχω έναν προπονητή σαν αυτόν είναι μεγάλη ευκαιρία. Ξέρει πώς να βρίσκει λύσεις και πώς να χτίζει την σωστή χημεία μιας ομάδας.

Κάθε φορά που βγαίνω στο παρκέ θέλω να κερδίζω. Έτσι πρέπει να προσεγγίζουμε το παιχνίδι. Αλλά η πραγματική αξία της ομάδας μετριέται στις δύσκολες στιγμές με τον τρόπο που θα αντιδράσεις. Αυτό είναι σημαντικό, συμβαίνει σε κάθε ομάδα. Θα καταλάβουμε τα πάντα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σημαντικό να προετοιμαζόμαστε για νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…