Κεντρική Basket League Άρης “Θέλω να προτρέψω και τους άλλους παίκτες για να απαλλαγεί ο Άρης από τα ban”

“Θέλω να προτρέψω και τους άλλους παίκτες για να απαλλαγεί ο Άρης από τα ban”

sanikidze

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ Άρη και Βίκτορ Σανικίτζε όσον αφορά το θέμα των οφειλομένων, ζήτημα που είναι σημαντικό όσον αφορά τα ban της FIBA και μάλιστα ο Γεωργιανός δείχνει διάθεση να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Μαρμπλ και Ντραγκίσεβιτς.

Συγκεκριμένα είπε:

“Βρίσκομαι εδώ γιατί η ομάδα έχει την απαγόρευση μεταγραφών, μία από τις υποθέσεις που πρέπει να λυθούν είναι η δική μου και προς αυτήν την κατεύθυνση συζήτησα με τον ιδιοκτήτη του Άρη, για να βρούμε μια λύση. Αυτός είναι ο στόχος, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα, απαιτείται να γίνουν βήματα τόσο επί της δικής μου υπόθεσης όσο και επί των άλλων, ούτως ώστε να απαλλαγεί ο Άρης από ένα σημαντικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί λύση”.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: “Μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση και μπορώ να πω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να φτάσουμε σε οριστική συμφωνία. Ωστόσο, διατηρώ προσωπική επαφή με τον Ντραγκίτσεβιτς λόγω της φιλίας που έχουμε. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων να βρεθεί μια λύση. Μίλησα επίσης και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Θέλω να προτρέψω και τους άλλους για να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης από αυτό το πρόβλημα”.

Για την παρουσία του στην ομάδα:
“Πάντα νιώθω ευγνώμων για όσα έζησα σ’ αυτό το γήπεδο. Αγάπησα και αγαπήθηκα στο περιβάλλον του Άρη. Δυστυχώς όμως, δεν μπόρεσα να παίξω πολλά παιχνίδια εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχα ο οποίος σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας μου. Από τότε δεν μπόρεσα να παίξω μπάσκετ. Θα ήθελα να παίξω περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…