Κεντρική Διεθνή “Ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα για να κερδίζω τρόπαια”

“Ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα για να κερδίζω τρόπαια”

gist erithros e1565964922371

Ο Τζέιμς Γκιστ ύστερα από αρκετά χρόνια στον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Στην παρουσίαση του από τη σερβική ομάδα τόνισε ότι επέλεξε την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς, για να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο και για να διεκδικήσει τρόπαια.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω την παράδοση του κλαμπ και είμαι χαρούμενος που θα είμαι στο Βελιγράδι και θα φορώ την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και ανυπομονώ για την νέα σεζόν. Ο λόγος που ήρθα είναι για την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίεπδο στην Ευρώπη και για να διεκδικήσω τρόπαια. Παίζω μπάσκετ όχι απλά για το παιχνίδι και την ευχαρίστηση αλλά και για να κερδίζω τρόπαια. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος που βρίσκομαι εδώ”.

Για τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν: “Έχω υπάρξει σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις από την στιγμή που ξεκίνησα το μπάσκετ και είχα την δυνατότητα να παίξω στα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης. Στην Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκα κόντρα στην Γαλατασαράι, μετά στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Εδώ υπάρχει η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, την οποία και καταλαβαίνω. Αυτό σου δίνει πολλή ενέργεια και δύναμη από τις κερκίδες. Ωστόσο, δεν είναι αγώνες τους οποίους δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…