Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου”

“Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου”

ricky rubio ispania tinisia

Ο Ρίκι Ρούμπιο δίνει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική Ισπανίας και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση του, αλλά και στις απουσίες. Ο Ισπανός τόνισε ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, ενώ δικαιολόγησε όσους αποφάσισαν να μην δώσουν το παρών στη μεγάλη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

Για τις απουσίες: “Είναι δύσκολη ερώτηση, γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τί γίνεται σε κάθε περίπτωση. Ο καθένας έχει και έναν διαφορετικό λόγο. Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Θες να παί-ξεις, να βοηθήσεις τη χώρα σου, αλλά ταυτόχρονα θες να προσέξεις και τον εαυτό σου. Καμιά φορά, επιλέγεις ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου. Η ζωή είναι μεγαλύτερη από το μπάσκετ, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Επιπλέον, δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στους παίκτες που λείπουν. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτούς που είναι εδώ σε αυτό το τουρνουά. Για όσους λείπουν, είμαι σίγουρος ότι έχουν καλό λόγο”.

Για την προσωπική του κατάσταση: “Είχα ένα εξαιρετικό καλοκαίρι, είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Δούλεψα σωματικά και πνευματικά. Είμαι στο prime μου υποθέτω. Και αυτό με οδηγεί στο να είμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Έχουμε εμπειρία. Το να παίζεις με την Εθνική ομάδα, είναι πάντα διαφορετικό. Παίζεις για τους φίλους σου, την οικογένειά σου, τη χώρα σου. Είναι τεράστιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…