Κεντρική Διεθνή “Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σβεντ”

“Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σβεντ”

baker 1

Ο Ρον Μπέικερ μίλησε για την απόφασή του να παίξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Euroleague, ενώ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει τον Αλεξέι Σβεντ.

“Να σου είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα για πολύ καιρό την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα μπορούσες να πεις ότι πρόκειται για μια αυθόρμητη επιλογή” παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο “Izvestia” ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ.

“Μίλησα με τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Κάιλ Χάινς πριν απαντήσω. Μου εξήγησαν την ιστορία του συλλόγου, κι ότι θα μπορώ να διεκδικήσω τρόπαια στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Αποφάσισα λοιπόν να μην χάσω αυτή την ευκαιρία και να ενταχθώ στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης. Θα προσπαθήσω να μάθω κάποιες λέξεις και εκφράσεις στα ρώσικα. Αντιλαμβάνομαι πάντως ότι ήρθα σε έναν σύλλογο με πλούσια ιστορία. Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά”, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αναφορικά με το ΝΒΑ:”Είχα την προοπτική να υπογράψω στο Μπρούκλιν. Υπήρχε εκατέρωθεν ενδιαφέρον, αλλά δεν προχώρησε περισσότερο. Δεν ήταν στο 100% αυτό που έψαχνα στην καριέρα μου, τα χρήματα ήταν πολύ λίγα. Στην EuroLeague, οι παίκτες μπορούν να βγάλουν πολλά περισσότερα. Δεν είναι όμως μόνο τα χρήματα που έπαιξαν ρόλο. Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μπορέσω να βελτιωθώ, κάτι που μου δίνει κίνητρο”.

Τέλος, παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει τον Αλεξέι Σβεντ: “Όχι, δεν τον ξέρω να σου πω την αλήθεια. Γνωρίζω ελάχιστα για το τι παίκτης είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…