Κεντρική NBA “Δεν φταίνει οι Ουόριορς για τον τραυματισμό μου”
NBA

“Δεν φταίνει οι Ουόριορς για τον τραυματισμό μου”

durantkarie

Για το θέμα του τραυματισμού του στους περσινούς τελικούς του ΝΒΑ μίλησε ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος “κάλυψε” τους Ουόριορς. Συγκεκριμένα για το αν ευθύνεται η ομάδα του Γκόλντεν Στέι για τον τραυματισμό του:

“Όχι, διάολε. Πώς να κατηγορήσεις τους Ουόριορς; Άκουσα ότι με πίεσαν να επιστρέψω. Κανείς δεν μου είπε λέξη κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Δούλευα καθημερινά με το γιατρό Ρικ Σελεμπρίνι και ήμασταν μόνοι στο γήπεδο. Από την αρχή είχα βάλει ως στόχο το πέμπτο παιχνίδι. Όχι, διάολε, απλώς συνέβη. Είναι μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά. Κανείς δεν φταίει. Απλώς ήταν ένα παιχνίδι. Πρέπει να προχωρήσουμε από αυτά τα σκ…α, επειδή θα επιστρέψω.

Σε όποιο σημείο κι αν βρισκόταν η σειρά, στόχευα στο πέμπτο παιχνίδι. Για αυτό έπαιξα με το σκορ της σειράς στο 3-1. Ό,τι κι αν γινόταν, εγώ ήθελα να αγωνιστώ στους τελικούς. Απλά ήθελα να παίξω μπάσκετ κι ένιωθα καλά. Δούλευα καθημερινά και επέστρεφα σιγά σιγά, κάνοντας διπλές προπονήσεις. Ναι, εξακολουθώ να σκέφτομαι εκείνο το βράδυ, κάθε εμπειρία που ζεις σου μένει για πάντα αποτυπωμένη στο μυαλό. Σίγουρα, πρόκειται για ένα σημαντικό σημείο στην καριέρα του, επειδή είναι ο σοβαρότερος τραυματισμός που είχα έως τώρα”.

Για τις εκτιμήσεις πως θα χάσει ολόκληρη την σεζόν 2019-2020: “Δεν ξέρω. Όπως δεν ήξερα ότι θα χτυπήσω. Θα δούμε… Είναι νωρίς ακόμα. Παλεύω κάθε ημέρα και δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Δεν θα μου κάνει καλό αυτό, οπότε εστιάζω σε αυτά που μπορώ να ελέγξω. Θα δούμε… Ξέρω μόνο ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Θα επιστρέψω και θα είμαι σε υψηλό επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχώ”.

Για την αποχώρησή του από τους Ουόριορς: “Εάν έφευγα από τους Ουόριορς θα το έκανα μόνο για τους Νετς, αυτό σκεφτόμουν. Έχουν όλα τα κομμάτια και μια διοίκηση με δημιουργικότητα. Μου αρέσει αυτό που “χτίζουν”. Νομίζω πως οι συμπαίκτες/φίλοι στο ΝΒΑ έχουν αυξηθεί, ειδικά μετά τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ που έγιναν φίλοι και κατέληξαν να παίζουν μαζί. Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό, είναι ένας τρόπος συνεργασίας ανάμεσα σε δύο άνδρες. Δεν ήταν απαραίτητο να παίξουμε μαζί, δεν το είχαμε σχεδιάσει, απλώς συνέβη», αρκέστηκε να σχολιάσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…