Κεντρική Β' Εθνική Παραμένουν τρεις στον Έσπερο Λαμίας (pic)

Παραμένουν τρεις στον Έσπερο Λαμίας (pic)

esperos lamias

Ο Έσπερος Λαμίας λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε την παραμονή τριών παικτών. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν οι νεαροί Παντελής Φύκας, Δημήτρης Παπανικολάου και Δημήτρης Μαντζούκας.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, τμήμα καλαθοσφαίρισης λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, έχει την υποχρέωση να αναφερθεί ιδιαίτερα για την συνέχιση της συνεργασίας με τους νέους σε ηλικία, αλλά τεράστιους σε ηθικές αξίες και παραδείγματος προς μίμησης αθλητικής συμπεριφοράς αθλητές του ως εχόντων όνομα και επώνυμο:

ΦΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Οι ανωτέρω συνεπικουρούμενοι από όλους τους νεομεταγραφέντες αθλητές, αποτελούν για την ομάδα μας αγωνιστικό κεφάλαιο και τον συνδετικό κρίκο όλων των ηλικιών και της πενταετούς επιτυχημένης διαδρομής του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στις Εθνικές κατηγορίες.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα της διαρκούς αγωνιστικότητας σε όλους τους συμπαίκτες τους.
Αποτελούν για μας το διαρκές “αντικειμενικό στοίχημα” ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων “ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νερατζιών της πλατείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Χολαργός: Με Θωμόπουλο στη Β’ Εθνική

Παραμένει στον πάγκο του Χολαργού ο Θανάσης Θωμόπουλος Ο Χολαργός ανακοίνωσε την ανανέωση …