Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: “Πλησιάζει” στο game over, αν…

ΠΑΟΚ: “Πλησιάζει” στο game over, αν…

paok logo

Στον μπασκετικό ΠΑΟΚ περίμεναν συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, παραμονές του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αγιαξ αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έφυγε για την Σερβία όπου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παρτιζάν και το θέμα του… οριστικού deal μαζί του για το ύψος της οικονομικής βοήθειάς του, συνεχίζει να καθυστερεί.

Ο κίνδυνος να “μαζευτούν” πολλές προσφυγές είναι ορατός, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται να “χαρίσει” οφειλόμενα για να μετακομίσει στην ΑΕΚ ενώ έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν νομικά -αν το θελήσουν- και οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σταύρος Σχίζας στους οποίους οφείλει ο ΠΑΟΚ πολλά χρήματα. Είναι πλέον φανερό και ξεκάθαρο αυτό που είχαμε αναφέρει προ καιρού, ότι δηλαδή στον “Δικέφαλο” τα περιμένουν… όλα από τον Σαββίδη. Οι λάθος χειρισμοί (διοίκησης και ατόμων του αγωνιστικού τμήματος) και το “άνοιγμα” του μπάτζετ την τελευταία διετία, έχουν φέρει σε οριακό σημείο τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν βοηθήσει ο Σαββίδης (κάτι που δεν είναι αναγκασμένος να κάνει συνέχεια, ειδικά από την στιγμή που έχει δώσει πολλά λεφτά στην ΚΑΕ), τότε ο “Δικέφαλος” οδηγείται στο… game over αφού οι άνθρωποί του, δεν δείχνουν ικανοί να βρουν λύση, δίχως την βοήθεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Ετσι, υπάρχουν φόβοι ακόμη και για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, αν και υπάρχει η εκτίμηση από στελέχη της ομάδας πως στο τέλος (έστω και αργά) θα βρεθεί η λύση μέσω του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …