Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: Έφτασαν Λιούις και ΜακΓκιλ (pic)

Πανιώνιος: Έφτασαν Λιούις και ΜακΓκιλ (pic)

panionios

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου έφτασαν οι Φρανσουά Λιούις και Ρίκι ΜακΓκι. Οι δύο παίκτες έφτασαν στο “Ελ. Βενιζέλος” και άμεσα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Πανιώνιος υποδέχθηκε την Τρίτη (27/8) στην Αθήνα δύο εκ των νέων ξένων της ομάδας, καθώς οι Francois Lewis (22χρ., 2,06μ.) και Rickey McGill (22χρ., 1,85μ.) αφίχθησαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ για την επερχόμενη σεζόν, αφού υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι δύο Αμερικανοί παίκτες, τους οποίους υποδέχθηκε ο General Manager, Χρήστος Χριστοδούλου, άνοιξαν τον χορό των αφίξεων για την ομάδα του Γιάννη Λίβανου, η οποία θα υποδεχθεί την Τετάρτη (28/8) και τον Anthony Lee (28χρ., 2,06μ.).

Ο Francois Lewis δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα πως “νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με τον Πανιώνιο και είμαι ενθουσιασμένος! Από την αρχή όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου ενθουσιάστηκα με την προοπτική να έρθω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι οι Έλληνες παίρνουν πολύ σοβαρά το μπάσκετ και θέλω να γίνω μέρος αυτής της κουλτούρας και να βοηθήσω την ομάδα”.

Όσο για τους στόχους του με την ΚΑΕ Πανιώνιος για τη σεζόν που έρχεται: “Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε, γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά νομίζω ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό”.

Από την πλευρά του, ο Rickey McGill τόνισε λίγο μετά την άφιξή του: “Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Θα δώσω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει νίκες και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να δώσω ενέργεια στην ομάδα και υπό τις οδηγίες του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…