Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Οσμάν:”Μπορούμε να κερδίσουμε τις ΗΠΑ”

Οσμάν:”Μπορούμε να κερδίσουμε τις ΗΠΑ”

cedi osman turkey belgio

Στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA έδωσε συνέντευξη ο Τσεντί Οσμάν, και αναφέρθηκε στην τουρκική αποστολή για το παγκόσμιο κύπελλο εστιάζοντας στους Ερσάν Ιλιάσοβα και Σεμίχ Ερντέν, που έχουν ξαναζήσει τέτοια διοργάνωση.

Παράλληλα, ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς, δήλωσε ότι λόγω των απουσιών τους, οι ΗΠΑ δεν είναι άτρωτες, λέγοντας ότι μπορούν εκείνος και οι συμπαίκτες του να τους κερδίσουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την νίκη κόντρα στην Γαλλία:

«Νομίζω πως παίζουμε καλά. Αυτό ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς ήταν με την Γαλλία, μια από τις καλύτερες ομάδες και ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Παγκόσμιο. Ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, η οποία φυσικά δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Συνεχίζοντας τόνισε:

«Προφανώς, δεν έχουμε πολλή εμπειρία, ειδικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν παίξει σε τέτοια διοργάνωση, ο Ερσάν Ιλιάσοβα και ο Σεμίχ Ερντέν. Εγώ έπαιξα το 2014, αλλά όχι πολύ. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για ολους, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά».

Για τον όμιλο με ΗΠΑ, Ιαπωνία και Τσεχία είπε κλείνοντας:

«Είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ. Δεν ξέρουμε πολλά για την Ιαπωνία, αλλά μιλήσαμε λίγο με τους προπονητές και ξέρουμε πως είναι επικίνδυνη ομάδα. Προφανώς, οι ΗΠΑ δεν έρχονται με την καλύτερή τους ομάδας, αλλά έχουν βάθος στο ρόστερ κι έχουν ακόμα πολλούς καλούς ΝΒΑers. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τους νικήσουμε. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, να προσπαθήσουμε για τη νίκη και να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα για να το κάνουμε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…