Κεντρική Basket League Άρης O Σερέλης “αποθεώνει” τον Μιλόσεβιτς!

O Σερέλης “αποθεώνει” τον Μιλόσεβιτς!

milan milosevic aris

Ο Άρης, αν μη τι άλλο, έκανε εξαιρετική κίνηση αποκτώντας τον -έμπειρο και ποιοτικό- Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο πρώην προπονητής του τελευταίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο παίκτη των “κιτρίνων”.

Συγκεκριμένα o Ελληνας κόουτς δήλωσε στο “Yellow Radio”:

“Θα θέλαμε την δική σας γνώμη για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς…

Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ένας από τους παίκτες που θα μείνουν χαραγμένοι στην μνήμη μου για το πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο πολύ παίζει και φανατίζεται για την ομάδα. Είναι δεδομένο πως αν μπορούσα να τον κρατήσω στην ομάδα, θα το είχα κάνει. Μιλάω πάντα οικονομικά. Είναι ένα παιδί που παίζει για την ομάδα. Εγώ θεωρώ πως είναι από εκείνους που χάρηκα πολύ την συνεργασία μου μαζί τους. Είναι ένας ιδανικός παίκτης. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να τον κρατήσω. Αν μπορούσα θα το είχα κάνει, δεν θα είχα δώσει την ευκαιρία στον Άρη (γέλια).

Παίκτης, δηλαδή, που μπορεί να εμπνεύσει και τους συμπαίκτες του;

Φυσικά και 100% η λέξη που τον αντιπροσωπεύει είναι η αυταπάρνηση που δείχνει για την ομάδα, είναι απίστευτο. Τώρα παικτικά, είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί, πάει και αμυντικά και επιθετικά. Βοηθάει την κίνηση στο ποστ, μπορεί να παίξει και στο 4, λίγο στο 3 και λίγο στο 5. Είναι «εγωιστής», θέλει να τα καταφέρνει σε όλα και να βοηθάει την ομάδα. Είναι ένας έμπειρος ολοκληρωμένος παίκτης. Εγώ πιστεύω πως τα 2 χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ, ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Όπως και στον Προμηθέα.

Άρα σχετικά με την ηλικία του δεν τίθεται κάποιο θέμα έτσι;

Όχι βέβαια. Και μάλιστα όταν έχεις και έναν έμπειρο προπονητή στην ομάδα όπως τον κόουτς Μαρκόπουλο. Ξέρει πως να διαχειριστεί τους παίκτες, ξέρει πότε πρέπει να ξεκουραστούν, πότε να τους δώσει ανάσες. Θεωρώ πως είναι κάτι διαχειρίσιμο. Προφανώς και δεν είναι όπως ήταν στα 28 του αλλά αυτό είναι ανθρώπινο. Δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα δυσκολέψει τον Άρη αλλά και τον ίδιο τον παίκτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…