Κεντρική Basket League Ντέιβις: “Όνειρο η Ελλάδα, ευχαριστώ τον Ηρακλή”

Ντέιβις: “Όνειρο η Ελλάδα, ευχαριστώ τον Ηρακλή”

alex davies nymburk

Άλεξ Ντέιβις θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός στις δηλώσεις του μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο τόνισε ότι ήταν όνειρο γι αυτόν να αγωνιστεί στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τον Γηραιό για την ευκαιρία, που του έδωσε.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία πολύ καλή πρόταση, ήθελα άμεσα να πιάσω δουλειά και έτσι ήρθα με την ελπίδα να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα του Ηρακλή».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Ένα όνειρο μου ήταν να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, τώρα μπορώ να το… σβήσω από την λίστα μου γιατί χάρη στον Ηρακλή θα έχω αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω να έχω μία εξαιρετική χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή τόνισε: «Περιμένω τον κόσμο να μας στηρίξει με ανοιχτές αγκαλιές. Θα είμαι κάθε μέρα εκεί, έτοιμος να προσφέρω τα πάντα και να δώσω το 100%. Ελπίζω να τους προσφέρω ένα καλό… σόου».

Ο Άλεξ Ντέβις θα δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση όπου θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τον Γιάννη Καστρίτη και τους καινούργιους του συμπαίκτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…