Κεντρική Διεθνή Μπράμος:”Στην Βενέτσια είμαστε μια οικογένεια” (vid)

Μπράμος:”Στην Βενέτσια είμαστε μια οικογένεια” (vid)

bramos e1566134926737

O Μάικ Μπράμος φέτος θα διανύσει την πέμπτη του σεζόν στην Ιταλία και την Βενέτσια, και μιλώντας για αυτό δήλωσε πολύ χαρούμενος με την παραμονή του.

Παράλληλα, τόνισε ότι στην Βενέτσια όλοι είναι μια οικογένεια, ενώ αναφορικά με τους στόχους κράτησε τον πήχη χαμηλά λέγοντας ότι αρχικός στόχος είναι να αποκτήσουν συνοχή ως ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος για την πέμπτη μου σεζόν στην Βενέτσια. Κερδίσαμε δύο πρωταθλήματα μέχρι στιγμής και νιώθω πολύ καλά στον σύλλογο.

Ο πρώτος στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα, να μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές. Είμαστε φιλόδοξοι και πάντα παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, και λίγη τύχη, έτσι ο πρώτος στόχος μας είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε.

Η ανθρώπινη πλευρά των παικτών είναι πάντα σημαντική στην Βενέτσια και πιστεύω ότι η ομάδα κάνει σπουδαία δουλειά ψάχνοντας για καλούς ανθρώπους που είναι και καλοί παίκτες. Έχουμε τρομερό οικογενειακό κλίμα εδώ στην Βενετία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…