Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Πέρσι δεν ήμουν έτοιμος να πω στους παίκτες μου τι έχω”

Μπλατ: “Πέρσι δεν ήμουν έτοιμος να πω στους παίκτες μου τι έχω”

davied blatt

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο Spot5 κι έκανε κατάθεση ψυχής, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δέχθηκα μεγάλη υποστήριξη από τους ιδιοκτήτες της ομάδας και ολόκληρο το περιβάλλον της. Όταν έμαθα τα νέα, αλλά δεν αγχώθηκα. Ενημερώθηκα σχετικά με αυτό που έχω, διάβασα και συνέχισα να δουλεύω. Πρέπει να ενημερώνεσαι για τέτοια θέματα, να μαθαίνεις νέα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό.

Κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν και να μιλήσουν γι αυτό, να συνεισφέρουν με τις γνώσεις που έχουν πάνω στο θέμα. Έμαθα επίσης κάτι για τον εαυτό μου: είναι σημαντικό, όταν έχεις κάποιο πρόβλημα, να είσαι ανοιχτός και να επιτρέπεις στον κόσμο να σε βοηθήσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπλατ.

«Υπάρχουν στιγμές κάθε μέρα, που δεν μπορώ να σηκωθώ εύκολα ή να κινηθώ σωστά. Είναι κάτι ενοχλητικό. Σκέφτομαι όμως «είσαι καλά; μπορείς να κάνεις αυτά που θες;» και μετά το κάνω», πρόσθεσε.

Όσο για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν από πέρυσι τι περνούσε, ο Μπλατ απάντησε: «Πέρσι, οι παίκτες δεν ήξεραν, δεν ήμουν έτοιμος ακόμη να το αποκαλύψω. Για αρκετό καιρό, προς το τέλος της σεζόν, συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ή ήταν διαφορετικό. Είδαν ότι ήμουν σε θέση να κοουτσάρω, αλλά σωματικά κάτι πήγαινε λάθος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…