Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ:”Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω λόγο της ασθένειας μου”

Μπλατ:”Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω λόγο της ασθένειας μου”

davied blatt

Η αποκάλυψη του Ντέιβιντ Μπλατ ότι πάσχει από πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του σύνολο των ΜΜΕ, με τον Ισραηλινό να μιλάει σχετικά στο ισραηλινό κανάλι sport5.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει την προπονητική λόγω του προβλήματος υγείας του, ενώ αναφερόμενος σε ανθρώπους με αντίστοιχες ασθένειες έδωσε την συμβουλή του, λέγοντας ότι το βασικότερο είναι να μην λυπούνται τους εαυτούς τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα να σταματήσω. Κάποια μέρα θα γίνει, αλλά όχι λόγω της ασθένειάς μου.

Για τους λόγους που έκανε την αποκάλυψη: «Νιώθω ανακούφιση που το αποκάλυψα. Δεν το σχεδίαζα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να το γνωστοποιήσω. Το έκανα γρήγορα και έγραψα όσα έγραψα. Πλέον δεν θα χρειάζεται να απαντώ σε άλλες ερωτήσεις».

Για την στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εδώ και λίγους μήνες το γνωρίζω και το αντιμετωπίζω. Ήδη από πέρσι υπάρχει και δεν είναι κάτι νέο για μένα. Η διοίκηση δεν άλλαξε τη στάση της απέναντί μου. Μου συμπεριφέρεται όπως και πριν. Είναι αυθεντικοί και καλοί άνθρωποι, με αγάπη και γεμάτοι συναισθήματα».

Το μήνυμα του σε όσους αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα: «Το πιο σημαντικό κομμάτι του μηνύματός μου είναι πως όποιος αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες στη ζωή δεν θα πρέπει ποτέ να λυπάται τον εαυτό του. Αυτό δεν σε βοηθά καθόλου, παρά μόνο σε κάνει να νιώθεις πιο άσχημα. Δεν πρέπει να το αφήνεις να συμβαίνει, αν θέλεις να συνεχίσεις να πετυχαίνεις, να ηγείσαι και να λειτουργείς κανονικά. Και αυτά είναι πράγματα που εγώ θέλω να κάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…