Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Μίτροβιτς:”Δεν επικεντρωνόμαστε στον Γιάννη και ας είναι το αστέρι της Ελλάδας”

Μίτροβιτς:”Δεν επικεντρωνόμαστε στον Γιάννη και ας είναι το αστέρι της Ελλάδας”

Μίτροβιτς

Στην πρόθεση του Μαυροβουνίου να αντιμετωπίσει συνολικά την Ελληνική ομάδα και όχι μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου του Ελλάδα-Μαυροβούνιο ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ο τεχνικός του Μαυροβουνίου τόνισε ότι η ομάδα του Σκουρτόπουλου έχει και άλλους καλούς παίκτες όπως ο Καλάθης και γενικότερα οι παίκτες των δύο αιωνίων εκτός από τον Γιάννη.

Συγκεκριμένα είπε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ομάδα μας βρίσκεται εδώ, για εμάς είναι μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε κίνητρο, είμαστε όλοι εδώ και έτοιμοι για το ματς της πρεμιέρας. Για να είμαι ειλικρινής, θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την Ελλάδα. Τον Καλάθη. Τον Γιάννη, που είναι τρομερός, τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που είναι έμπειροι. Ο Γιάννης είναι ο Γιάννης, αλλά εμείς δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτόν και ας είναι ο αστέρας”.

Από την πλευρά του ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε, να βελτιωθούμε, να δείξουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο παιχνίδι. Ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους που ξέρω, αλλά δεν είναι ο μοναδικός καλός στη διοργάνωση. Η Ελλάδα θα παλέψει για τα μετάλλια, είναι μια πολύ καλή ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…