Κεντρική Basket League Μένει στον Ηρακλή ο Καλαϊτζίδης

Μένει στον Ηρακλή ο Καλαϊτζίδης

dimitris kalaitzidis iraklis

Ο Ηρακλής ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει ύστερα από αρκετά χρόνια στα σαλόνια της Basket League. Ο Γηραιός ανέβασε φωτογραφίες από την πρώτη της ομάδας και έβγαλε και… είδηση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα και αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“➡️ Καλή χρονιά να έχουμε!

➡️ Η ΟΜΑΔΑ μας ξεκίνησε την προετοιμασία της στο σπίτι της, στο ιστορικό Ιβανώφειο. Ο νέος ΗΡΑΚΛΗΣ έπιασε δουλειά και σας περιμένει να γράψουμε ιστορία.

➡️ Οπως παλιά, έτσι και τώρα. Παρόντες όλοι οι νέοι παίκτες αλλά και ορισμένοι παλιοί που βοήθησαν οπως όλη η περσινή ομάδα, στην επιστροφή στη φυσική μας θέση.

➡️ Καλαϊτζίδης (θα ανακοινωθεί και επισήμως η παραμονή του Αρχηγού μας), Κακαρούδης, Φιλλιος, Γεωργαλάς, Τσούκας έδωσαν το παρών καθώς και οι νέοι Σούλερ, Χάνλαν, Μανωλοπουλος, Καββαδάς, Ζάρας και οι Γ.Νώτης, Αρ.Παπαθεοδωρου που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις.

➡️ Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί και ο Λενζέλ Σμιθ καθώς και θα ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις.

➡️ Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση μας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…