Κεντρική Γ' Εθνική Μεγάλη συνεργασία της Ακράτας με τον Προμηθέα

Μεγάλη συνεργασία της Ακράτας με τον Προμηθέα

akrata

Η Ακράτα ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τον Προμηθέα Πάτρας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία σε ένα γενικότερο πλαίσιο κοινών δράσεων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο προπονητικό-αναπτυξιακό κομμάτι. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και αναλυτικές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ στόχο έχει να εξελίσσεται, να βελτιώνει και να ενδυναμώνει τη λειτουργία όλων των Τμημάτων του Συλλόγου. Σε αυτό το πλαίσιο εκπρόσωποι της Ομάδας Μπάσκετ συναντήθηκαν με τους διοικητικούς παράγοντες του Προμηθέα Πάτρας και συμφώνησαν σε ένα γενικότερο πλαίσιο κοινών δράσεων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο προπονητικό-αναπτυξιακό κομμάτι.

Αυτό αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα ώστε ο Σύλλογος να προχωρήσει με σταθερά βήματα προς το μέλλον και και να αποκτήσει δυναμική ανάλογη της πλούσιας ιστορίας του. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις που θα συγκεκριμενοποιούν το πλάνο δράσης. Ο ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ βαδίζει σταθερά πλέον στην νέα εποχή ανάπτυξής του!

Ας είμαστε όλοι δίπλα του!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…