Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής:”H AEK παλεύει μόνο για τίτλους”

Μαυροειδής:”H AEK παλεύει μόνο για τίτλους”

mavroeidis 2

Στο ότι η ΑΕΚ πρέπει να παλεύει μόνο για τίτλους στάθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ ΦΜ, στο πλαίσιο της media day των κιτρινόμαυρων.

Παράλληλα ο έμπειρος σέντερ τόνισε ότι η επιστροφή του ήταν κάτι που ήθελε πολύ, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει και τον κόσμο της Ένωσης να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου και έγινε αυτό που ήθελα και εγώ και η ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσω όπως παλιά και να φτάσουμε σε επιτυχίες. Μπορεί να διορθώθηκε η απόφαση για την αποχώρηση μου τότε.

Για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ: 
«Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι εργατικός και ένας από τους ανερχόμενους στο ελληνικό μπάσκετ και έπαιξε για μένα ρόλο για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Είναι μια ομάδα που θέλουμε να είναι σκληρή και ανταγωνιστική και θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Η ΑΕΚ πρέπει να παλεύει για τίτλους και αυτό πρέπει να κάνουμε μέσα στην χρονιά. Στόχος είναι να κοιτάμε ψηλά. Με την ικανότητα των παιδιών στην ομάδα είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε ψηλά. Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας και όταν είναι κοντά μας, μας δίνουν δύναμη. Με τον κόσμο της ΑΕΚ σε ένα γεμάτο γήπεδο, εγώ ξέρω ότι δεν θα χάσω και αυτό ζητάμε κάθε φορά. Καλά να είμαστε τη νέα χρονιά και η ομάδα θα πάει καλά παντού».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…