Κεντρική NBA Λόουρι: Χαίρομαι για τον Λέοναρντ, θέλω να μείνω”
NBA

Λόουρι: Χαίρομαι για τον Λέοναρντ, θέλω να μείνω”

lowri

Ο Κάιλ Λόουρι κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα την περσινή χρονιά με τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νέα χρονιά και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν, ενώ σημείωσε ότι είναι χαρούμενος για τον Καουάι Λέοναρντ, που επέστρεψε σπίτι του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Sports Ilustrated:

Για τον Καουάι Λέοναρντ: “Μού έστειλε μήνυμα και μού το είπε. Αυτό ήταν. Είπα “Είμαι χαρούμενος για σένα”. Θα ήθελα να μείνει, αλλά είναι φίλος μου. Όλο αυτό είναι business, δεν έχεις επιλογή στην ευτυχία πολλές φορές. Πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο. Να ξυπνάς κάθε μέρα και να είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου. Γι’ αυτό δεν κάνω recruit (να προσπαθήσει να φέρει παίκτες στην ομάδα του) και δεν λέω “άκου, σε θέλω πίσω”. Αν επιλέξεις κάτι διαφορετικό, θα σε υποστηρίξω».

Δεν ήταν έκπληξη η αποχώρηση του Καουάι. Χαίρομαι πάντα με παίκτες, ειδικά με όσους με βοήθησαν να κάνω φανταστικά πράγματα. Είναι φίλος μου και καλό παιδί. Πήρε μια απόφαση να επιστρέψει σπίτι του, έχει την ευκαιρία να είναι με οικογένεια και φίλους”.

Για το αν έχουν πιθανότητα οι Ράπτορς να κάνουν το back-to-back με την αποχώρησή του: “Έτσι είναι τα πράγματα τώρα. Και πάλι, είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Είμαστε οι πρωταθλητές και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”.

Για την παραμονή του στην ομάα: «Θέλω να είμαι εκεί. Θα μού άρεσε να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα μού άρεσε να είμαι για πολύ εκεί. Θα συζητήσουμε, όταν έρθει η ώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…