Κεντρική Basket League Καστρίτης:”Στόχος να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

Καστρίτης:”Στόχος να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

hraklis1

Ο Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στο πρότζεκτ που προσπαθούν να υλοποιήσουν στον Ηρακλή, τονίζοντας ότι βασικός στόχος είναι η δημιουργία μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός του γηραιού, αποκάλυψε ότι θα γίνει σίγουρα μια ακόμα μεταγραφή, και αυτή θα αφορά στις θέσεις των ψηλών.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σημειολογική χρονιά για τον Ηρακλή και συγκεκριμένα για το τμήμα μπάσκετ. Άπαντες περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα της Basket League με μεγάλη ανυπομονησία, θέλοντας να δουν μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Όλοι μας από την πρώτη στιγμή μαζί με την διοίκηση κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή με την επιστροφή μας μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Μια ομάδα που θα πατήσει καλά στην κατηγορία και θα παρουσιάσει το θέαμα που θέλει να δει ο κόσμος του Ηρακλή μετά από τα οχτώ χρόνια απουσίας».

Για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά από οχτώ χρόνια:

«Αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον μπροστά μας, έχουμε μια καινούργια σελίδα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επίτευξη των στόχων μας».

Για το αν θεωρείτε ο Ηρακλής… πρωταθλητής των μεταγραφών:

«Εγώ προσωπικά προσπαθώ να απέχω από αυτούς του σχολιασμούς. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να μπορέσει να μας διευκολύνει και να μας δώσει τις λύσεις καλύτερες λύσεις.

Δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και έχουν κάνει καλές κινήσεις, ακόμα και αυτές που έχουν ξεκινήσει λίγο αργότερα τον σχεδιασμό του μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτερες».

Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετούς παίκτες του Ηρακλή:

Είμαστε μια καινούργια ομάδα με δέκα νέους παίκτες ευτυχώς με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε καλά και αυτό είναι κάτι που θέλαμε. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα αλλά τα πάντα θα αποδειχτούν στον αγωνιστικό χώρο.

Το σημαντικότερο όμως για μια ομάδα και έναν αθλητή είναι ο χαρακτήρας γιατί αυτός είναι που θα μας κρατήσει στις δύσκολες στιγμές. Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά και σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας».

Για την παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Κώστα Κακαρούδη:

«Ο Δημήτρης είναι ο αρχηγός της ομάδας και οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα. Επίσης σήμερα ήρθε ο Λέιβις ενώ περιμένουμε τους Σμιθ και Οκερέαφορ. Σίγουρα θα αποκτήσουμε ακόμα έναν ψηλό».

Για την Εθνική ομάδα και το παγκόσμιο κύπελλο:

«Καταρχάς στέλνουμε όλοι μας τη θετική ενέργεια σε όλα τα παιδιά και τα μέλη της Εθνικής. Μετά από χρόνια υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα γίνει.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι μιλάμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί παίζουν ακόμα και οι λεπτομέρειες ρόλο. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League (9η αγωνιστική): Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Με δύο αναμετ…