Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Καρβέλας:”Θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος”

Καρβέλας:”Θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος”

charalampopoulos1

Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ ΦΜ έδωσε ο Δημήτρης Καρβέλας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την πιθανότητα να τον κάνει δικό του ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι έχει να δώσει πολλά στους ερυθρόλευκους αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Διαβάστε αναλυτικά:

-το γεγονός ότι δεν καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος:«Ο Βασίλης έχει να δώσει πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Ακούω κάποιους που τον λένε τεμπέλη, αλλά μιλάμε για ένα παιδί που δουλεύει 365 μέρες το χρόνο. Είναι ένα παιδί που πήγε 14 χρονών στον Παναθηναϊκό κι άκουγε ότι θα είναι αρχηγός, αλλά δεν τον βοήθησαν πολύ. Το να παίζει 2-3 λεπτά στο τέλος όταν το ματς ήταν στους τριάντα πόντους και να περιμένουμε να πετύχει ένα καλάθι για να πανηγυρίσει ο κόσμος δεν είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις ένα τέτοιο ταλέντο. Τόσα χρόνια που πηγαίνω στο εξωτερικό ο κόσμος με ρωτούσε γιατί δεν έπαιζε στον Παναθηναϊκό».

-την επικείμενη συμφωνία του Χαραλαμπόπουλου με τον Ολυμπιακό: «Όλοι πιστεύουν στο ταλέντο του, διαβάζει το παιχνίδι, αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι έχει να δώσει πάρα πολλά. Και αν τελικά υπογράψει στον Ολυμπιακό, έχει να δώσει πολλά. Όλες οι ομάδες στην Α1 τον θέλουν, τον ήθελε και ο Ηρακλής αλλά η τελευταία ομάδα που ήθελα να πάει ήταν ο Ηρακλής λόγω της παρουσίας μου.

-τον τραυματισμό που ταλαιπώρησε τον Χαραλαμπόπουλο: «Είχε ένα πρόβλημα στο πόδι και λέγανε διάφοροι γιατροί πως δεν είχε τίποτα. Χρειάστηκε να πάει στο εξωτερικό για να φανεί ότι έπρεπε να αφαιρεθεί ένα κομματάκι για να μπορέσει να παίξει μπάσκετ. Και λέγανε κάποιοι ότι είναι τεμπέλης. Ο Βασίλης θέλει να παίξει και να αποδείξει. Έχει πεισμώσει και νομίζω ότι θα δείξει την αξία του».

-το αν έχει κάνει λάθη ο Χαραλαμπόπουλος: «Και ο Βασίλης έχει κάνει λάθη, αλλά όχι ότι δεν ήθελε να δουλέψει ή ότι τα ήθελε όλα έτοιμα. Και μην ξεχνάμε πως το παιδί αυτό τελείωνε τη σεζόν και πήγαινε όλο το καλοκαίρι σε όλες τις εθνικές ομάδες. Δεν σταματούσε ποτέ να είναι δίπλα στην Εθνική και ήταν στρατιώτης, αλλά δεν είχε χρόνο να δουλέψει το σώμα του».

-τις βλέψεις της Εθνικής εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Άκουσα τον Θανάση Σκουρτόπουλο να λέει για οκτάδα, αλλά πιστεύω πως η Εθνική έχει τα φόντα να μπει στην τετράδα και να χτυπήσει μετάλλιο. Τον Γιάννη τον έχουν υποδεχτεί όλοι πολύ καλά και είναι ένα παιδί που θέλει να προσφέρει. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, ότι τα παιδιά αγαπούν την Εθνική, με μπροστάρη τον Μπουρούση και αυτό ισχύει και στις μικρές εθνικές. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε από τις μικρές εθνικές είναι να αγαπάνε την Εθνική».

-την Εθνική U19: «Ήταν πολύ δύσκολο το έργο του Γιάννη Καστρίτη. Πήραμε τα παιδιά 12 μέρες πριν το τουρνουά, χωρίς πολλά φιλικά παιχνίδια και κατεβήκαμε στο Παγκόσμιο. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν κανένα παιχνίδι στα πόδια τους. Μαζεύουμε, βλέπουμε και καταγράφουμε τόσα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, αλλά έρχονται και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».

-τους στόχους του Ηρακλή: «Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Υπάρχει το παράδειγμα του Προμηθέα και στόχος είναι ο Ηρακλής να μπορεί να κερδίσει τον καθέναν, εκτός του Παναθηναϊκού που είναι πολύ δύσκολο, στο Ιβανώφειο. Θέλουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή, τον κόσμο του και το ελληνικό μπάσκετ. Ο πρόεδρος, Θοδωρής Δρακόπουλος, έχει όραμα να δει την ομάδα ψηλά, όχι απλώς να συμμετέχει στην Α1».

-τα μεταγραφικά: «Θέλουμε τον Ζάρα και πιστεύουμε πως θα είναι ο επόμενος που θα αποκτήσουμε. Οι ξένοι θα είναι παρόμοιες κινήσεις με τον Χάνλαν και τον Σούλερ, αλλά με διαφορετικούς ρόλους».

-τον Γιώργο Βασιλακόπουλο: «Εγώ μεγάλωσα με τον Βασιλακόπουλο. Πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πάνω από όλα το μπάσκετ και την Εθνική. Ό,τι έχει κάνει η Εθνική και το μπάσκετ έχει μεγάλη συμμετοχή ο κ. Βασιλακόπουλος. Έχουμε ακούσει για όλες τις ομοσπονδίες τα πάντα, αλλά για την ΕΟΚ δεν έχουμε ακούσει τίποτα και δεν μπορεί να την ακουμπήσει κανένας. Αυτό είναι ένα μεγάλο προτέρημα του Γιώργου Βασιλακόπουλου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …