Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ H… αποτυχία του keeppaokalive και ο Ιβάν

H… αποτυχία του keeppaokalive και ο Ιβάν

keepaok

Στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν με… κάθε τρόπο να “προωθήσουν” το keeppaokalive αλλά ο κόσμος δεν συγκινήθηκε. Στα τέλη του Φλεβάρη η ΚΑΕ, με επίσημη ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, τόνισε πως “μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε μακριά από τον στόχο μας (μόλις στο 7%), αλλά αυτό που έχουμε αντιληφθεί για τα… καλά αυτό το διάστημα είναι ότι η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει σε κάθε γωνιά του πλανήτη!”.

Αυτό το 7% από τότε, έχει γίνει 8%, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του keeppaokalive. Αυτό το 8%, μάλιστα, είναι “καρφωμένο” εδώ και καιρό, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος έπαψε να στηρίζει την όλη προσπάθεια του keeppaokalive ή το σάιτ δεν ενημερώνεται πλέον. Ή και τα δύο… Σε κάθε περίπτωση το όλο εγχείρημα του keeppaokalive έχει… αποτύχει.

Οπως αντίστοιχα, απέτυχε και η προσπάθεια ετών για “συμμάζεμα” στα οικονομικά. Τα τελευταία δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της θητείας του Σούλη Μαρκόπουλου, το μπάτζετ εκτινάχθηκε και η ΚΑΕ είναι χρεωμένη σε πολλούς παίκτες. Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΚΑΕ, έγινε λόγος ότι το χρέος ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δίχως την έξτρα βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη… Στον “Δικέφαλο” εξακολουθούν να θεωρούν σίγουρη την συνεισφορά του για την ομάδα της επόμενης σεζόν και περιμένουν ένα ραντεβού για να καθοριστεί το ακριβές ποσό της βοήθειάς του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…