Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γιαννόπουλος: «Θέλουμε να δείξουμε για ποιο λόγο δουλέψαμε τόσο σκληρά»

Γιαννόπουλος: «Θέλουμε να δείξουμε για ποιο λόγο δουλέψαμε τόσο σκληρά»

giannopoulos

Ο Άγγελος Γιαννόπουλος ήρθε από το Λουξεμβούργο και τη Σπάρτα Μπερτράνζ στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων. Προσαρμόστηκε, έφτιαξε δεσμούς με τους νέους συμπαίκτες του και βρίσκεται κι αυτός στο πρώτο του μεγάλο… ευρωπαϊκό ραντεβού. Σήμερα βίωσε και την πρώτη του νίκη.

«Είμαστε καιρό μαζί, πήγαν όλα καλά, δέθηκα με τα παιδιά και είμαι καλά και πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, πολλά νέα πρόσωπα, αλλά προχωράμε πια όλοι μαζί. Νομίζω φάνηκε και σήμερα. Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με χθες, περισσότερο ως ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε σήμερα να δείξουμε τι κάνουμε στην προπόνηση, για ποιο λόγο δουλέψαμε τόσο σκληρά όλο αυτό το διάστημα».

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη αποτελεί παρελθόν. Το… εγγύς μέλλον λέει «Γαλλία». Είναι ο αυριανός αντίπαλός της Εθνικής Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και μία από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Αν παίξουμε όπως σήμερα, ίσως και καλύτερα, μπορεί να σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο τους, μπορούμε ίσως να φτάσουμε και στη νίκη. Το πιο δύσκολο θα είναι πολύ να παίξουμε άμυνα απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Πιστεύω, όμως, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…