Κεντρική Β' Εθνική Φάρσαλα: Τέλος ο Χαιρετίδης

Φάρσαλα: Τέλος ο Χαιρετίδης

lazaros chairetidis farsala

Ο Λάζαρος Χαιρετίδης ύστερα από δύο χρόνια στα Φάρσαλα αποχώρησε από την ομάδα. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής βοήθησε την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον αναζητεί τον νέο μπασκετικό σταθμό στην καριέρα του.

Ο ίδιος με ανάρτηση του ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας και αποχαιρέτησε την ομάδα.

Αναλυτικά:

“Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Γ.Σ. Φαρσάλων κλείνει ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο στη μπασκετική μου πορεία.Ειμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας.Οι καλές και οι κακές στιγμές πολλές αλλά κάθε φορά που θα γυρίζω πίσω το χρόνο θα θυμάμαι τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους σαν ομάδα.Θελω να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Φαρσάλων για ότι μου έδωσαν αυτά τα δυο χρόνια και ήταν πολλά.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που συνεργαστήκαμε κ.Στεφανο Περκο ,κ Σωτηρη Ριζο και τον κ. Χάρη Φόρο καθώς και σε ολους τους συμπαικτες μου που περάσαμε μαζί αυτά τα χρονια .Επισης τους γυμναστές και φυσιοθεραπευτές της ομάδας που ήταν πάντα εκεί για ότι ζητούσα .Ευχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Φαρσάλων .Να πετύχετε τους στοχους σας και ακόμα πιο ψηλά .Εις το επανιδείν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off / play out

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα σε play off και play out στη National League 1. Η Δάφνη…