Κεντρική Basket League Εξετάζει Νικολαΐδη!

Εξετάζει Νικολαΐδη!

nikolaidis sotiriou

Αποτελεί την “αποκάλυψη” της Εθνικής Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται στον Βόλο, το όνομα του ακούγεται πολύ δυνατά τις τελευταίες μέρες σ’ όλα τα μπασκετικά στέκια κι ακόμα δεν έχει κλείσει ούτε τα 17!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον γιο του Σωτήρη Νικολαΐδη, ο οποίος ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις με τη “γαλανόλευκη” φανέλα κι έχει μπει ήδη στο στόχαστρο ομάδων. Ο νεαρός γκαρντ αγωνίζεται στον Μαντουλίδη, ο οποίος θα αναγκαστεί να τον αποχωριστεί, όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νικολαΐδης είναι έτοιμος να ανοίξει τα… φτερά του, με τον Ιωνικό να τον έχει βάλει ήδη στο… μάτι και να προσπαθεί να τον φέρει στη Νίκαια. Οι Νικαιώτες θέλουν να φανούν πολύ ανταγωνιστικοί στην επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια, προχωρώντας σε δυνατές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους, ωστόσο φροντίζουν και για το μέλλον τους.

Στο πλαίσιο αυτό, “γλυκοκοιτάζουν” τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος “χτίζει” το όνομα στον Βόλο, μετρώντας μέσο όρο 14 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 23.7 λεπτά συμμετοχής.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…