Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Επιβεβαίωση Ebasket.gr: Ανακοίνωσε Στασινό ο Ήφαιστος!

Επιβεβαίωση Ebasket.gr: Ανακοίνωσε Στασινό ο Ήφαιστος!

orfeas stasinos marousi

Κάτοικος Λήμνου θα είναι ο Ορφέας Στασινός τη νέα χρονιά, καθώς ο Ήφαιστος ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Αμαρουσίου και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Παράλληλα, ο Ήφαιστος ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Γραμματικού.

Το Ebasket.gr σας είχε ενημερώσει για τη μεταγραφή του Στασινού με κείμενο του από χθες (20/08).

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την απόκτηση των ταλαντούχων γκαρντ, Ορφέα Στασινού και Άγγελου Γραμματικού για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Ο Ορφέας Στασινός (21χρ., υψ. 1.83) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αμαρουσίου. Επίσης ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας του συλλόγου των Βορείων Προαστίων την τελευταία πενταετία.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Α2 κατηγορία, με 14.2 πόντους (με 56.4% στα δίποντα, 32.7% στα τρίποντα και 82.8% στις βολές), έχοντας παράλληλα 4.5 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 30:16’’ συμμετοχής.

Ο Άγγελος Γραμματικός (18χρ., υψ. 2.02) προέρχεται από τον Πανιώνιο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε πέρσι. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, πριν μεταγραφεί στον Προμηθέα Πάτρας, όπου αγωνίστηκε για μία διετία. Έχει υπάρξει μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε γ…