Κεντρική Β' Εθνική Επίσημο το “μπαμ” με Γκιζόγιαννη (pic)

Επίσημο το “μπαμ” με Γκιζόγιαννη (pic)

ethnikos peiraiws peiraeus andronikos gkizogiannis gizogiannis

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης επιστρέφει στα παρκέ της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς τη νέα χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του ΕΘνικού. Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση και δυνάμωσε ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με την Ακράτα και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα και δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον Εθνικό ενόψει της δύσκολης χρονιάς στον Νότιο Όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ακράτας. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Μαλεσίνα, συνέχισε στην ΑΓΕΧ όπου κατέκτησε την άνοδο στην Α2 και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, για να παίξει ακόμα σε Απόλλωνα Πάτρας, Ολύμπια Λάρισας, Αιγάλεω, ΑΕΚ, ΑΕΚ Άργους, Αρκαδικό, Αίολο Αστακού και Κεραυνό Αιγίου. Ο Γκιζόγιαννης έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας και επέστρεψε για να βοηθήσει τον Εθνικό τη νέα χρονιά.

Γκιζόγιαννης: “Είναι μεγάλη μου χαρά, που επιστρέφω στην οικογένεια του Εθνικού. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια και έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις. Είμαι χαρούμενος επίσης, για συναντώ ξανά δύο παλιούς μου συμπαίκτες και συγκεκριμένα τον Πέττα και τον Αγγελόπουλο.

Ο κόουτς και η διοίκηση έχουν φτιάξει ένα κράμα έμπειρων παικτών και νέων, που θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους στον μπασκετικό κόσμο. Εμείς, οι έμπειροι, θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε και όλοι μαζί θέλουμε να επαναφέρουμε τον Εθνικό εκεί που αξίζει.

Ο Εθνικός έχει μεγάλο βάρος και ιστορία και είναι ευθύνη μας, να δώσουμε το 100% για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος επίσης που θα αγωνιστώ ξανά για τον κόσμο του Εθνικού. Ξέρω από πρώτο χέρι τη δυναμική του και τον θέλουμε σε κάθε ματς στο πλευρό μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Δημήτρης Καραφαντής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…