Κεντρική Γ' Εθνική Ένας Μακρής στη θέση του…Μακρή!

Ένας Μακρής στη θέση του…Μακρή!

makris

Την απόκτηση του Γιώργου Μακρή ανακοίνωσε ο ΚΑΟ Κορίνθου. Ο 29χρονος γκαρντ θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μακρή, επιστρέφοντας στην Κόρινθο.

Η ανακοίνωση:

Με…Μακρή συνεχίζει και στη νέα αγωνιστική σαιζόν η ομάδα μας! Ο Γιώργος Μακρής George Makrhs είναι εκείνος που παίρνει τη θέση του Δημήτρη Μακρή , επιστρέφοντας σε…γνώριμα μπασκετικά λημέρια αφού για 2 χρονιές στο παρελθόν έχει ξαναφορέσει την φανέλα μας!

☑️Με ύψος 1.90 ο Γιώργος έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή ζώνη της ομάδας και μαζί με το Γιώργο Κωνσταντίνου να την μετατρέψουν σε “πονοκέφαλο” για τους αντιπάλους! 👊🏀

➡️Σαν αθλητής ξεκίνησε από τα προεβηφικά του Διαγόρα Βέλου.
➡️Συνέχισε, όντας φοιτητής στην Κομοτηνή, στον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ πανηγυρίζοντας με την ομάδα άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία και παίζοντας βεβαίως στο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς.

🏀Επιστρέφοντας στα..πάτρια εδάφη ντύθηκε στα χρώματά μας ,ένας σοβαρός τραυματισμός ωστόσο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

➡️Πέρυσι αγωνίστηκε στον Λέοντα Λεχαίου εκεί όπου πανηγύρισε μια ακόμα άνοδο από το Α τοπικό στην Γ’Εθνική και βεβαίως συμμετοχή στην Γ΄.

⛹️‍♂️Τη νέα αγωνιστική σαιζόν επιστρέφει με όνειρα και προσδοκίες στο ΔΑΚ Κορίνθου και τον ΚΑΟΚ !

Διότι…ΚΑΟΚ χωρίς Μακρή δεν γίνεται! Καλή μπασκετική χρονιά Γιώργο! 💪

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…