Κεντρική Basket League Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Ιωνικού (pics)

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Ιωνικού (pics)

ionikos 1

Mε περισσότερους από 300 οπαδούς στο πλευρό του και μεγάλο ενθουσιασμό, ο Ιωνικός Νικαίας Affidea πραγματοποίησε την ανοικτή του προπόνηση για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Τετάρτης (28/8).

Το σημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ιωνικού, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, περιελάμβανε την ανοικτή προπόνηση που αποτέλεσε και το πρώτο φετινό “ραντεβού” των μελών της ομάδας με τους φιλάθλους της. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κι έδωσε μία “γεύση” από την ατμόσφαιρα που πρόκειται να επικρατεί στα εντός έδρας παιχνίδια.

Τα ντεσιμπέλ στο κλειστό του Πλάτωνα ανέβηκαν από νωρίς κι αυτό προκάλεσε τον ενθουσιασμό, ιδιαιτέρως των ξένων παικτών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Τζαμάλ Τζόουνς και Μπι Τζέι Στιθ δεν άργησαν να γίνουν “ένα” με τον κόσμο στην εξέδρα, ενώ οι περισσότεροι παίκτες έβγαζαν βίντεο για να αποτυπώσουν την ατμόσφαιρα, υπό την οποία διεξαγόταν η προπόνηση.

Ύστερα από την αρχική αποθέωση, ακολούθησε η παρουσίαση του ρόστερ και του staff της ομάδας με όλα τα μέλη ανεξαιρέτως να εισπράττουν το χειροκρότημα. Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Ξεκινά μία νέα χρονιά, μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, αφού μετά από 32 χρόνια η ομάδα θα παίξει στην Basket League. Είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι που ο σύλλογος δεν έχει ξαναζήσει, γιατί τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά πριν από 32 χρόνια. Ξέρουμε όλοι ότι, χωρίς τον κόσμο του, ο Ιωνικός δεν υπάρχει. Όλο το στοίχημα είστε εσείς. Θα παίξουμε φέτος σε μία άλλη έδρα, είναι μία μεταβατική χρονιά. Ελπίζω όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα, να υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και τα παιδιά, να έχουμε υγεία και όλοι μαζί να ξαναείμαστε παρέα του χρόνου στο καινούργιο γήπεδο”.

Στη συνέχεια, οι αθλητές ξεκίνησαν την προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού και των συνεργατών του, με τον κόσμο να παίρνει έτσι την πρώτη εικόνα για την ομάδα που χτίζεται και τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

anoikti1

anoikti2

anoikti3

anoikti4

anoikti5

anoikti6

anoikti7

anoikti8

anoikti9

anoikti10

anoikti12

anoikti13

anoikti14

ionikos16

anoikti17

anoikti20

anoikti19

anoikti21

anoikti22

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…