Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ασταμάτητοι οι Σέρβοι, νίκησαν και τους Γάλλους!

Ασταμάτητοι οι Σέρβοι, νίκησαν και τους Γάλλους!

milutinov serbia e1566740744944

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η εθνική ομάδα της Σερβίας, και το απέδειξε ακόμα μια φορά κερδίζοντας την Γαλλία με 61-56 στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Σάσα Τζόρτσεβιτς έφτασε τις 10 σε ισάριθμα φιλικά, αποδεικνύοντας ότι δεν αστειεύονται και ότι βρίσκονται στην Κίνα με πολύ υψηλές βλέψεις.

Οι Γάλλοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι, και με πολύ καλή άμυνα κράτησαν τους Σέρβους σε πολύ χαμηλή παραγωγικότητα μέχρι την ανάπαυλα (23 πόντους), με το ημίχρονο να τους βρίσκει στο +9 (32-23).

Στην επανάληψη οι Σέρβοι μπήκαν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και με όπλο την άμυνα τους αλλά και ένα σερί 19-5 στην τρίτη περίοδο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Το τέταρτο δεκάλεπτο η άμυνα των παικτών του Τζόρτζεβιτς ήταν ακόμα πιο αποτελεσματική, και κρατώντας τους αντιπάλους στους 8 πόντους έφτασαν στην τελική επικράτηση και το 10 στα 10.

Για τους νικητές Ο Ραντούλιτσα ήταν πρώτος σκόρερ με 11 πόντους, ενώ 10 είχε ο Γιόκιτς με τον Μίσιτς να προσθέτει άλλους 9.

Από το σύνολο του Βενσάν Κολέ ξεχώρισε ο Μπατούμ με 9 πόντους με τους Πουαριέ και Φουρνιέ να έχουν από 7.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 32-23, 48-46, 61-56

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…