Κεντρική Β' Εθνική Ανέβασε τέσσερις ο Δούκας!

Ανέβασε τέσσερις ο Δούκας!

doukas e1566402117599

Τέσσερις παίκτες από τα τμήματα υποδομών στην ανδρική ομάδα ανέβασε ο Δούκας, αποδεικνύοντας πόση έμφαση δίνει στο να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ομάδα θα βρεθούν του χρόνου οι 15χρονοι Κωνσταντίνος Κορκόντζελος και Κωνσταντίνος Λαγός, καθώς και οι 17χρονοι Θανάσης Πετρίδης και Δημήτρης Αρσενικός, που επιβραβεύθηκαν για την προσπάθεια τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Από αγόρια…άντρες!!!

Ο λόγος για τους αθλητές Μπάσκετ του Συλλόγου μας Κορκόντζελο, Λαγό, Πετρίδη και Αρσενικό οι οποίοι αποφασίστηκε ομόφωνα από το τεχνικό team της ομάδας να λάβουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ως ισότιμα μέλη της, έστω και αν υστερούν ηλικιακά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους!!!

Άλλωστε, η φιλοσοφία του μπασκετικού τμήματος είναι γνωστή και πλέον ακολουθείται…κατά γράμμα με άξονα τις ισχυρές ομάδες υποδομών και ένα δυνατό, νεανικό, ανδρικό σύνολο με αρκετούς αθλητές από τα σπλάχνα του Συλλόγου!!!

Σε αυτή την ομάδα θα έχουν τον δικό τους ρόλο και χρόνο οι Παίδες Κωνσταντίνος Κορκόντζελος και Κωνσταντίνος Λαγός οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2004, πέρυσι έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ (2η θέση, πίσω από το Περιστέρι), πανηγύρισαν τον τίτλο του Πρωταθλητή Αττικής στο πρωτάθλημα των Παμπαίδων ενώ πριν λίγους μήνες χρίστηκαν και διεθνείς με την ομάδα Under 15 της χώρας μας!!!

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τους Έφηβους Θανάση Πετρίδη και Δημήτρη Αρσενικό, γεννηθέντες το 2002. Ο Θανάσης υπήρξε ο στυλοβάτης της περσινής Εφηβικής ομάδας του ΑΣΕΔ η οποία κατέκτησε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ ενώ ο Δημήτρης μεταγράφηκε φέτος στην οικογένεια των «μπλε»!

Η διοίκηση του Συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές αυτούς για την κλήση τους στην ανδρική ομάδα – και όσους ακόμη ακολουθήσουν – γνωρίζοντας ότι έχουν την μπασκετική αξία αλλά και ωριμότητα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις για το πάρον και το μέλλον τους…

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στα…βάσανα (προετοιμασία) μπήκαν και οι ομάδες Εφήβων και Παίδων του ΑΣΕΔ με τους «μεγάλους» να ξεκινούν τις προπονήσεις την Δευτέρα 19/8 με προπονητές τους Κώστα Τελάκη – Βασίλη Καπερώνη, και τους «μικρούς» σήμερα (21/8) με προπονητές τους Παναγιώτη Δημητρίου – Δημήτρη Χρυσικό…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …