Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωσε Μαλτέζο ο Μανδραϊκός (pic)

Ανακοίνωσε Μαλτέζο ο Μανδραϊκός (pic)

vasilis maltezos promitheas

Ο Μανδραϊκός προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Μαλτέζου. Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό ΝΦ, τον οποίο βοήθησε να ανέβει από τη Γ΄στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ, ο οποίος θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας μας.

Ο 20 χρονος και ύψος 2.03 φέρελπις αθλητής ξεκίνησε την πορεία του από την Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, για να προέρθει από το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου «Νους», και να κατακτήσει με τον Προμηθέα Πατρών την 4η θέση σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων (2016 και 2017) και την 6η θέση σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (2015). Το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας, για να συνεχίσει στον Κρόνο.

Με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου κατέκτησε την άνοδο από την Γ’ Εθνική και ένα κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ, ενώ πέρυσι βρέθηκε στον Ιωνικό ΝΦ, όπου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, βοηθώντας την πρώην πλέον ομάδα του να κερδίσει την άνοδο της από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η οικογένεια του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο προπάντων με υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…