Κεντρική Elite League Ανακοίνωσε Χάλαρη ο Αμύντας

Ανακοίνωσε Χάλαρη ο Αμύντας

stelios xalaris amyntas

Ο Αμύντας ολοκλήρωσε ακόμη μία εξαιρετική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Στέλιου Χάλαρη. Ο Έλληνας σέντερ προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τον Μανδραϊκό, ενώ πρόπερσι έπαιξε στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Στέλιο Χάλαρη, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Ο 27χρονος ύψους 2μ.05 αγωνίζεται σε θέση 5, διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα Εθνικά Πρωταθλήματα και παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο διαρκή βελτίωση.

Ο Στέλιος Χάλαρης μίλησε στο www.amyntas.gr για πρώτη φορά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αμύντα! Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος με τον Αμύντα και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει και ο τρόπος που λειτουργεί ως ομάδα. Είχα κι άλλες φορές πρόταση από την ομάδα, τελικά ήρθε τώρα, στην Α2, και είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Κατηγορία.

Φέτος πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

Δεν θα υπάρχουν ρόστερ «μεγαθήρια» όπως του Ιωνικού, του Ηρακλή ή του Περιστερίου. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα είναι περισσότερο ισάξιες και θα υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Η ομάδα μας είναι αρκετά πλήρης σε όλες τις θέσεις και αυτό νομίζω ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω για να πλασαριστούμε πιο ψηλά».

Who Is Who
Ο Στέλιος Χάλαρης γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1992 στην Αθήνα και άρχισε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις ακαδημίες του Περιστερίου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική με τον Πανελευσινιακό τη σεζόν 2011-2012. Ακολούθησε μια χρονιά στο Δούκα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (2012-2013), για να επιστρέψει στην Α2 με την ομάδα του Φιλαθλητικού το καλοκαίρι του 2013. Και τα επόμενα τρία χρόνια συνέχισε να αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξει Πρωτάθλημα της χώρας με τον ΟΦΗ (2014-2015), τη Λιβαδειά (2015-2016) και τον Εθνικό (2016-2017). Τη σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Κρήτη για την ομάδα του Ηρακλείου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μανδραϊκού στη Β’ Εθνική, όπου είχε 12 πόντους μέσο όρο σε 30 αγώνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…