Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ακτή Ελεφαντοστού: Απεργούν παίκτες κι επιτελείο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ακτή Ελεφαντοστού: Απεργούν παίκτες κι επιτελείο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο

ricky rubio ispania akti elefantostou

Ακτή Ελεφαντοστού έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά 18 ημέρες πριν τη διοργάνωση τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά στην ομάδα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο κάνουν απεργία, καθώς η ομοσπονδία δεν τήρησε όσα τους είχε υποσχεθεί.

Ο αρχηγός της ομάδας, Έντι Γκάι Λόντρι, σε δηλώσεις του στο sport-ivoire.ci ανέφερε: “Επιβεβαιώνω πως είμαστε σε απεργία από την Δευτέρα. Δεν έχουμε δει τίποτα από την έναρξη της προετοιμασίας. Έχει περάσει ένας μήνας. Μας υποσχέθηκαν το μισό του μπόνους. Ο μάνατζερ έκανε ένα ταξίδι στην Μαδρίτη, για να μην μας δώσει τίποτα τελικά. Γνωρίζουμε τα έξοδα που θέλει ένα τέτοιο ταξίδι, μαζί με την διαμονή. Απαιτούμε τα συνολικά ασφάλιστρα της προετοιμασίας και του Παγκοσμίου Κυπέλλου», πρόσθεσε, πριν τονίσει πως η απεργία θα συνεχιστεί, αν δεν καλυφθούν τα αιτήματα της ομάδας”.

Παράλληλα, ο γιατρός της ομάδας, Γκιγιόμ Ουλέ, σημείωσε: “Καλύπτουμε εμείς τα έξοδα. Φύγαμε από το Αμπιτζάν χωρίς φάρμακα, την στιγμή που κάναμε κανονικά προετοιμασία. Ελπίζουμε πως θα τα έχουμε εγκαίρως. Φανταστείτε να είχε συμβεί τίποτα πιο σοβαρό! Είμαστε αντιμέτωποι με ερασιτέχνες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία για το Παγκόσμιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…