Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος: «Η φετινή χρόνια θα είναι ακόμα ένα στοίχημα»

Ζιάγκος: «Η φετινή χρόνια θα είναι ακόμα ένα στοίχημα»

Με αφορμή τη χθεσινή κλήρωση της Basket League 2019-20, ο προπονητής του Ρέθυμνο Cretan Kings, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε στο rethymnobc.gr για το πρόγραμμα και τους στόχους της νέας χρονιάς.

«Η φετινή κλήρωση έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Εκτός από μια εθιμοτυπική διαδικασία, πρέπει να αποτελέσει και τη σφραγίδα που επικυρώνει το οριστικό κλείσιμο μιας περιόδου που θελουμε να αφήσουμε πίσω στην ιστορία του χώρου που υπηρετούμε όλοι μας από διαφορετικά πόστα.

Αναφορικά με εμάς, η φετινή χρόνια θα είναι ακόμα ένα στοίχημα που θέλουμε να πετύχουμε σε δυο επίπεδα. Το ένα είναι η παραμονή στην κατηγορία και το άλλο η παραγωγή εγχώριου μπασκετικού δυναμικού, ένα κομμάτι που μετά από χρόνια εντάσσεται ως προτεραιότητα στον οργανισμό μας.

Σχετικά με το πρόγραμμα στα δικά μου τα μάτια ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, μιας και τα πρώτα 4 ματς περιλαμβάνουν 3 αναμετρήσεις εκτός έδρας. Παρ´ όλα αυτά δεν παύει να είναι απλά μία σειρά αγώνων όπου όλοι παίζουν με όλους απλά σε διαφορετικές ημερομηνίες. Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει και στον βαθμό που πρέπει και σφυρηλατημένη στις αρχές της περσινής επιτυχημένης προσπάθειας.

Ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά με υγεία στο σώμα και στο μυαλό όλων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…