Κεντρική Basket League Άρης Ζεϊμπέκης: “Γουλιέλμο, δεν θέλω να θίγεις κανέναν…”

Ζεϊμπέκης: “Γουλιέλμο, δεν θέλω να θίγεις κανέναν…”

zeibekis

Αφότου ρωτήθηκε ο Νίκος Κάλλεν γιατί παραιτήθηκε από την ΚΑΕ (τόνισε πως είχε παραιτηθεί στις 3 Απριλίου και μετέπειτα ανακάλεσε για να τελειώσει ομαλά η χρονιά, για να παραιτηθεί εκ νέου στις 1η Ιουλίου), ο Νίκος Ζεϊμπέκης ανέφερε στο βήμα:

“Ο κ. Γουλιέλμος αναφέρθηκε σε αρνητικό ρεκόρ εισόδων, αγώνων, το χρέος… Την ομάδα την παραλάβατε την ομάδα από αυτούς που αν δεν ήταν, δεν θα υπήρχε Άρης. Ήταν εδώ και θα είναι και άμα φύγετε εσείς. Δεν θα υπάρχει ομάδα σε ένα μήνα, θέλουμε απαντήσεις σε θέματα που καίνε. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο αυτοί που αγαπάμε και ανησυχούμε για τον Άρη, όταν μαζευόμαστε για έναν καφέ για να δούμε τι συμβαίνει, γινόμαστε ξαφνικά πραξικοπηματίες και αντάρτες, διοίκηση του βουνού.

Κύριε Γουλιέλμο, δεν θέλω να θίγετε κανέναν που αγαπάει τον Άρη, είτε μπορεί να δώσει ένα, είτε 500 ευρώ. Σας αφήσαμε ένα χρόνο, ακούσαμε ό,τι είπατε στη συνέντευξη Τύπου και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε την ομάδα να σωθεί τελευταία αγωνιστική. Παρόλα αυτά, αντί να ανησυχήσουμε υπήρχε εφησυχασμός. Αν δεν γινόταν η Συνέλευση, μπορεί να μη γινόταν τίποτα. Δεν θα αναφερθώ στον Σούλη Μαρκόπουλο και τη διοίκηση. Όλοι αποχωρούν, ρυθμίσεις, ενοίκια, εξώδικα και εσείς λέτε ότι όλα είναι καλά. Ακούτστηκε κάτι για ΑΦΜ. Ξεχάστε το…”.

Ο δικηγόρος, Γιώργος Φλόκας ανέφερε:

“Εδώ ήρθαμε για να μας μιλήσετε με νούμερα τα οποία δεν ακούσαμε. Μας ενδιαφέρει πόσα χρειάζονται για την άρση των ban. Κάνατε λόγο για άνοιγμα στους φιλάθλους. Για ποιο λόγο το περιορίζετε σε όσους έχουν 1.000 ευρώ; Αν εγώ έχω 1200, μου απαγορεύεται να συμμετάσχω στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Έχω την εντύπωση ότι όλα όσα σου καταλογίζονται, τα τραβάς εξαιτίας της εσωστρέφειάς σου. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι εδώ. Είτε με την παρουσία του, είτε με τη συνδρομή του. Βγες και μίλα καθαρά. Πες νούμερα, ποιο είναι το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, τι προσπαθούμε συγκεκριμένα να κάνουμε”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…