Κεντρική Γ' Εθνική Το “ευχαριστώ” του Σαμαρά και η… όμορφη απάντηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς (pic)

Το “ευχαριστώ” του Σαμαρά και η… όμορφη απάντηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς (pic)

dimitris samaras pic

O Δημήτρης Σαμαράς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β’ Εθνική και πιο συγκεκριμένα στο Στρατώνι αλλά δεν ξέχασε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ευχαρίστησε την πρώην του ομάδα και “έστειλε” ευχές προς αυτήν, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Ο Απόλλων Καλαμαριάς απάντησε στον Σαμαρά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς αναφέρει:

Ακόμη κι αν οι δρόμοι μας χώρισαν, είναι δεδομένος ο αλληλοσεβασμός. Ο Δημήτρης Σαμαράς, με αφορμή το ότι θα συνεχίσει στο Στρατώνι (Β` Εθνική), με ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογό μας και να “στείλει” τις ευχές του προς την ομάδα μας. Ο Απόλλων Καλαμαριάς -με την σειρά του- ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτούσια η ανάρτηση του Δημήτρη Σαμαρά για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εξαιρετικούς συμπαίκτες-φίλους για το τρομερό κλίμα που είχαμε αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους του Απόλλωνα που ήταν συνέχεια δίπλα μας για την συνεργασία που είχαμε, σε μια χρονιά που απέκτησα πολλούς φίλους και εύχομαι στην ομάδα πάντα τα καλύτερα”.

View this post on Instagram

Ακόμη κι αν οι δρόμοι μας χώρισαν, είναι δεδομένος ο αλληλοσεβασμός. Ο Δημήτρης Σαμαράς, με αφορμή το ότι θα συνεχίσει στο Στρατώνι (Β` Εθνική), με ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογό μας και να "στείλει" τις ευχές του προς την ομάδα μας. Ο Απόλλων Καλαμαριάς -με την σειρά του- ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτούσια η ανάρτηση του Δημήτρη Σαμαρά για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εξαιρετικούς συμπαίκτες-φίλους για το τρομερό κλίμα που είχαμε αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους του Απόλλωνα που ήταν συνέχεια δίπλα μας για την συνεργασία που είχαμε, σε μια χρονιά που απέκτησα πολλούς φίλους και εύχομαι στην ομάδα πάντα τα καλύτερα".

A post shared by APOLLON KALAMARIAS BC (@apollon.kalamarias.bc) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…