Κεντρική Διεθνή Τεόντοσιτς:”Ήρθε η ώρα να γράψουμε ξανά την ιστορία της Βίρτους”

Τεόντοσιτς:”Ήρθε η ώρα να γράψουμε ξανά την ιστορία της Βίρτους”

0d8ee1a0 teodosic virtus e1568733226302

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε την έκπληξη της χρονιάς στην Ευρώπη καθώς προτίμησε να πάει στην Βίρτους Μπολόνια η οποία δεν παίζει στην Ευρωλίγκα, έναντι αρκετών ομάδων που θα του έδιναν ότι ήθελε για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Σέρβος γκαρντ στην παρουσίαση του μίλησε για την απόφαση του να πάει στην ιταλική ομάδα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς του μιλούσε για το πρότζεκτ από τον Φεβρουάριο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ήρθε πλέον η ώρα να επιστρέψει η Βίρτους εκεί που της αξίζει.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τον Φεβρουάριο ξεκίνησα να μιλάω με τον Τζόρτζεβιτς γι’ αυτήν την προοπτική. Θυμάμαι πολύ καλά όταν με κάλεσε ο προπονητής και μου μίλησε για πρώτη φορά για την Μπολόνια. Μου είπε να βάλω όλη την ενέργειά μου στο πρότζεκτ της Βίρτους, για να γίνει ξανά μια μεγάλη δύναμη στην Ιταλία και την Ευρώπη. Με έκανε να καταλάβω πως ήρθε η ώρα να γράψουμε ξανά την ιστορία της Βίρτους και προσπάθησε να με πείσει να έρθω εδώ. Σιγά – σιγά πείστηκα πως η Μπολόνια ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα στην Ευρώπη, μετά την εμπειρία μου στο ΝΒΑ. Ο Ντανίλοβιτς μου επιβεβαίωσε πως η Μπολόνια είναι το καλύτερο μέρος για να ζεις και να παίζεις μπάσκετ».

Για τον στόχο της συμμετοχής στην Euroleague, είπε: «Η Euroleague είναι άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα πρέπει να είναι κομμάτι της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Πρέπει να φτάσουμε εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, ξεκινώντας με τον δρόμο του Eurocup. Το αξίζει η Βίρτους και η ιστορία της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…