Κεντρική Elite League Στον Ερμή Αγιάς ο Τζήμας

Στον Ερμή Αγιάς ο Τζήμας

Giannis Tzimas Kavala

Για τον Ερμή Αγιάς θα εργάζεται από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Τζήμας, καθώς είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Τζήμας έχει μεγάλο παρελθόν στην πόλη της Λάρισας από όπου και προέρχεται, και ως παίκτης και ως προπονητής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Λαρισαίο πολυνίκη και καταξιωμένο τεχνικό Γιάννη Τζήμα, για τα επόμενα δύο χρόνια στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιάννης Τζήμας επιστρέφει στη Λάρισα μετά από 13 χρόνια και την τελευταία του παρουσία στον πάγκο του Γ.Σ.Λάρισας στη Α1 Εθνική Κατηγορία, έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες με τις ομάδες που συνεργάστηκε μετέπειτα.

Ο κ. Τζήμας θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον κ. Κεραμιδά και τη διοίκηση της ομάδας.

Γεννημένος στη Λάρισα, ο Γιάννης Τζήμας αγωνίστηκε με το Γ.Σ. Λάρισας από τη Γ΄Εθνική εώς και την Α1 Εθνική Κατηγορία, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, κατέχοντας το ρεκόρ συμμετοχών.

Στην προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1998 ως το 2000 στο Γ.Σ.Λάρισας, ως άμεσος συνεργάτης των προπονητών εκείνης της περιόδου και ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την περίοδο 2000-2001 στην Α2. Τις περιόδους 2001-2003 ακολούθησε η Ολύμπια Λάρισας από την Α2 στην Α1 κατηγορία και το 2004-2006 ο Γ.Σ. Λάρισας.

Την περίοδο 2006-2008 ο Α.Σ Τρικάλων και το 2011-2013 ο Αίολος Τρικάλών (Τρίκαλα B.C) και την περίοδο 2013-2015 η Καβάλα. Την περίοδο 2016-2017 ο Φάρος Κερατσινίου και ο ΑΣΕ Δούκα. Την περίοδο 2018-2019 στον Α.Σ.Καρδίτσας.

Συνολικά προπονητής Α1 με την Ολύμπια και την Καβάλα, με πέντε ανόδους από την Α2 στην Α1 με πέντε διαφορετικές ομάδες, έμπειρος στη διαχείριση αθλητών μικρών ηλικιών, ο Γιάννης Τζήμας αποτελεί κόσμημα για το μπάσκετ στην Ελλάδα και ειδικότερα για τη Λάρισα.

Τον καλωσορίζουμε στον Ερμή Αγιάς Λάρισας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…