Κεντρική Basket League Στο διάσημο τουρνουά Jump 10 ο Χατζηκυριάκος (pic)

Στο διάσημο τουρνουά Jump 10 ο Χατζηκυριάκος (pic)

giorgos xatzikiriakos ionikos nikaias

Η Ελλάδα θα έχει και φέτος εκπροσώπηση στο διάσημο τουρνουά Jump 10, που θα πραγματοποιηθεί στη Σανγκάη. Μέλος της ομάδας μας θα είναι και ο νεαρός Γιώργος Χατζηκυριάκος, ο οποίος αγωνίζεται στον Ιωνικό Νικαίας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Ιωνικού:

“Μία ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση έλαβε ο αθλητής του Ιωνικού Νικαίας Affidea, Γιώργος Χατζηκυριάκος. Συγκεκριμένα, ο νεαρός γκαρντ θα αποτελέσει μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο πολύ διάσημο τουρνουά μπάσκετ “Jump 10 World Hoops Challenge“, που θα διεξαχθεί στην Σανγκάη από τις 8 μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Η δημοφιλής αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016 και μετά και προσελκύει τα βλέμματα πολλών φίλων του μπάσκετ, αφού έχει σκοπό να διαδώσει όλο και περισσότερο το άθλημα στην Κίνα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως το καλοκαίρι του 2017 είχε ταξιδέψει εκεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελώντας ουσιαστικά το “πρόσωπο” του event, γεγονός που δείχνει και την αίγλη του τουρνουά. Μάλιστα, την ίδια περίοδο εκπροσωπούσε την ελληνική ομάδα ένας ακόμη παίκτης της ομάδας μας, ο Βαγγέλης Καράμπουλας.

Το “Jump 10 World Hoops Challenge” περιλαμβάνει 16 ομάδες από διαφορετικές χώρες και, αν και δεν διαθέτει επαγγελματικό χαρακτήρα, συγκεντρώνει αρκετό ταλέντο και στο πλαίσιο του διεξάγονται άκρως ενδιαφέροντες αγώνες.

Ο “δικός” μας, Γιώργος Χατζηκυριάκος, επιλέχθηκε λοιπόν για την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και αναμένεται να δώσει άρωμα από την Νίκαια στην Σανγκάη εκείνες τις ημέρες του Αυγούστου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…