Κεντρική Γ' Εθνική Στην Γ Εθνική η Φλώρινα!

Στην Γ Εθνική η Φλώρινα!

Στην Γ Εθνική κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Αριστοτέλης Φλώρινας, αφού αποφάσισε να δεχθεί την πρόσκληση που του έγινε από την ΕΟΚ.

Έτσι, η ομάδα της βόρειας Ελλάδας, θα βρεθεί στον τρίτο όμιλο της Γ Εθνικής, ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση της ενημέρωσε και για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Κέκελη, ο οποίος θα παραμείνει στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά από τρία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα το basket της Φλώρινας επιστρέφει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες.
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος του Αριστοτέλη έκανε αποδεκτή την πρόσκληση της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ετοιμάζεται ήδη για την συμμετοχή της στον τρίτο όμιλο της Γ’ εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Στο πλαίσιο αυτό ανανέωσε την πετυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά με τον Σπύρο Κέκελη για την θέση του τεχνικού διευθυντή αναθέτοντας του και πάλι την ευθύνη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του τμήματος.

Στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ανακοινώσει το τεχνικό team που θα την οδηγήσει την νέα χρονιά στα μονοπάτια της Γ´ εθνικής αλλά και τις περιπτώσεις παικτών που θα παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ.
Δείχνοντας την ετοιμότητα της σε όλα τα επίπεδα έχει ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπεί και να κινείται για την απόκτηση των παικτών που την ενδιαφέρουν για να πραγματοποιήσει τους στόχους την νέας χρονιάς.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παρελθόν ο Ζωντός ύστερα από 2 χρόνια (pic)

Ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε 1 αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθ…