Κεντρική Β' Εθνική Σημαντική ενίσχυση για Μανδραϊκό! (pic)

Σημαντική ενίσχυση για Μανδραϊκό! (pic)

skoufis

Σε μια πολύ ποιοτική μεταγραφή προχώρησε ο Μανδραϊκός, αποκτώντας τον Ανδρέα Σκούφη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον  Ιπποκράτη Κω.

Πρόκειται για μια κίνηση που σίγουρα θα δώσει πολλά στην ομάδα της Μάνδρας, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του ο 22χρονος γκαρντ έχει εμπειρίες από την Α2 με τον Ιπποκράτη, ενώ έχει συμμετοχές και στην basket league με την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Σκούφη .Ο 21χρονος(1.92) Κώος γκαρντ, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ιπποκράτη, και στο πρωτάθλημα της Α2 (2,5 π., 1,7 ασίστ σε 30 παιχνίδια), κάνοντας ένα γεμάτο πρωτάθλημα, έχοντας ως καλύτερο του παιχνίδι του 15 πόντους με 5/9 τρίποντα απέναντι στον Κόροιβο. Ο Σκούφης έχει αγωνιστεί και στην Basket League, έχοντας 15 παρουσίες με την φανέλα του Προμηθέα Πατρών, στον οποίο άνηκε από το 2015, κάνοντας το αγωνιστικό του ξεπέταγμα στο Παγκράτι και στο πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2016-2017 όταν είχε 8,1 πόντους, 2,8 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ.

Φυσικά πρόκειται για μια ποιοτική λύση, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Μανδραϊκό μας, στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στην τέταρτη του σεζόν στην κατηγορία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …