Κεντρική Ελλάδα Camp Ρεκόρ συμμετοχής στο «4ο Πράμνος Basketball Camp Bogrinho»

Ρεκόρ συμμετοχής στο «4ο Πράμνος Basketball Camp Bogrinho»

67380561 2314109018673142 2186141952846594048 n

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καμπ του Γιώργου Μπόγρη στην Ικαρία το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 19/7 και ολοκληρώνεται σήμερα.

Μάλιστα, φέτος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής αφού το παρών έδωσαν 124 παιδιά, ενώ υπήρχαν και εκλεκτοί καλεσμένοι όπως οι Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Γκαγκαλούδης, Βασίλης Γεραγωτέλης και Ανδρέας Γκατζούλης. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Το 4ο Πράμνος Basketball Camp Bogrinho βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του! Εκεί όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα, συνεχίζει να μεγαλώνει και σιγά σιγά πηγαίνει σχολείο. Και μαθαίνει από τους καλύτερους και από ειδικούς σε διαφορετικούς τομείς. Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν και πάλι εκεί και έδωσε το «παρών» στο καμπ που ουσιαστικά αυτός δημιούργησε με τον Στέργιο Μυτιληνό, που παραμένει σταθερά ψυχή του καμπ και καρδιά για το μπάσκετ της Ικαρίας. Δίπλα τους φέτος στάθηκαν ονόματα όπως αυτά του Βαγγέλη Μάντζαρη, του Γιάννη Γκαγκαλούδη, του Βασίλη Γεραγωτέλη, του Ανδρέα Γκατζούλη. Το Δημοτικό Γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου γέμισε για ένα ακόμη καλοκαίρι από παιδικές φωνές σε ηχοχρώματα… πορτοκαλί, κάνοντας και ρεκόρ με τη συμμετοχή 124 παιδιών! Μπάσκετ, παιχνίδι, χαμόγελα, σέλφι… Ο καλύτερος συνδυασμός για το άθλημα που όλοι αγαπάμε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…