Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ξέσπασε” ο Τζέιμς! “Η ΑΕΚ μου λέει ψέματα, πληρώστε τους παίκτες, πρέπει να φροντίσω τον γιο μου” (pic)

“Ξέσπασε” ο Τζέιμς! “Η ΑΕΚ μου λέει ψέματα, πληρώστε τους παίκτες, πρέπει να φροντίσω τον γιο μου” (pic)

Ο Ντελρόι Τζέιμς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ζήτησε από την ΑΕΚ να τον πληρώσει, ώστε να φροντίσει το παιδί του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματα του από την Ένωση, τονίζοντας ότι εξαντλείται η υπομονή του.

Ο Τζέιμς δεν είναι ο πρώτος παίκτης που έχει παραπονεθεί για τις πληρωμές της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αρκετοί παίκτες του περσινού ρόστερ έχουν εκφράσει τα παράπονα τους, με το eBasket.gr να σας ενημερώνει μέσα στη χρονιά για ορισμένα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντελρόι Τζέιμς:

“Τι δύο σεζόν που είμαι εδώ, είμαι επαγγελματίας, με αγάπη, τιμή και σεβασμό από μένα στους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. Ολοι υπογράφουμε συμβόλαια για ένα λόγο. Αν ένας παίκτης δεν τηρήσει αυτό το συμβόλαιο, θα τιμωρηθεί από την ομάδα και η ομάδα θα το κάνει με μηδενικό δισταγμό.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη που έχει για το παιχνίδι και την αγάπη που έχει για την οικογένειά του, την οποία μπορεί να δώσει. Έχω έναν γιο. Ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν γιο, τη βοήθεια και τη σπουδαία προσοχή που χρειάζεται, όμως μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως πάροχο.

Οπως άρχισα αυτό το κομμάτι, προς την ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Παρακαλώ προσπαθήστε το και πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε στους δικούς σας. Ευχαριστώ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Η ΑΕΚ, τα BAN και ο σκεπτικός Έρικ Γρκιν

H ΑΕΚ προσέγγισε τον Έρικ Γκριν, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ διατηρεί επιφυλάξεις για την ε…