Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ξεκίνησα τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, χωρίς να έχω τον Λαρεντζάκη στο μυαλό μου”

“Ξεκίνησα τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, χωρίς να έχω τον Λαρεντζάκη στο μυαλό μου”

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την “Ενωση”. Για το “διαζύγιο” με τον Ελληνα παίκτη, μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα είπε:

“Θα πω τι ξέρω. Η ιστορία του Γιαννούλη έχει ξεκινήσει νωρίτερα. Πριν πάω στην ομάδα. Είναι ένα φιλόδοξο παιδί που μεγάλωσε μαζί με την ομάδα. Βοήθησε πολύ στις επιτυχίες και ήταν σημαντικό μέρος της επιτυχίας. Όταν ανέλαβα είχε γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, στην οποία είχε δηλώσει ότι ήθελε να αλλάξει, να ανέβει επίπεδο και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, παρά το συμβόλαιο που του προτάθηκε. Ξεκίνησα τον σχεδιασμό, χωρίς να τον έχω στο μυαλό μου σαν μέλος της ομάδας γιατί είχε δηλώσει πως ήθελε να φύγει. Ο πρόεδρος ήθελε να ανανεώσει ο παίκτης.

Πριν τρεις μέρες του δήλωσα ότι είναι ευπρόσδεκτος με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που είναι απαράβατες. Του είπα ότι δεν πρόκειται κανείς να έχει μόνο έναν χρόνο συμβόλαιο, και επιπλέον θα έπρεπε να παλέψει για τον χώρο του. Του είπα να το σκεφτεί και την επόμενη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά και εμείς σαν ΑΕΚ πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτό που έχουμε πει. Δεν θέλω να αναλύσω οικονομικά δεδομένα. Δεν με αφορούν αυτά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Δρακόπουλος – «Δεν είπα ότι κακώς πήρε άδεια η ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή μιλώντας στην ΕΡΤ3 ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρθηκε στο πιστοποιητικό τ…