Κεντρική NBA “Να ξαναγράψω ιστορία με την Ισπανία”
NBA

“Να ξαναγράψω ιστορία με την Ισπανία”

Gasol raptors

Ο Μαρκ Γκασόλ κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τους Τορόντο Ράπτορς στο ΝΒΑ και φαίνεται πως έχει ανοίξει η όρεξη του. Ο Ισπανός σέντερ σε δηλώσεις του σημείωσε ότι θέλει να ξαναγράψει ιστορία με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά:

“Ήθελα να κερδίσω τίτλο στο ΝΒΑ και θέλω πολλά περισσότερα. Κέρδισα πολλά με την Εθνική ομάδα από τότε που ξεκίνησα να παίζω με την Ανδρών. Όμως θέλω να συνεχίσω να το κάνω και να γράψουμε ξανά ιστορία για το ισπανικό μπάσκετ. Πάντα έχω κίνητρο να παίξω με την Ισπανία και η αγάπη μου για το παιχνίδι είναι τεράστια.. Έχω τον στόχο να νικάω και στην καριέρα μου κέρδισα πολλά. Όμως υπάρχει ακόμα αυτό το πάθος και το κίνητρο να δουλεύω σκληρά και να κερδίζω τίτλους και μετάλλια. Είμαι ενθουσιασμένος για το καλοκαίρι αυτό και ανυπομονώ να παίξω μα τους συμπαίκτες μου στην Κίνα.

Θα είναι ανταγωνιστικό τουρνουά, ίσως ένα εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φορέσουμε τη φανέλα της Ισπανίας για να κάνουμε ακόμα μια μεγάλη πορεία στο Παγκόσμιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…