Κεντρική Γ' Εθνική “Έκλεισε” ταλαντούχο 17χρονο από τον Μαντουλίδη ο Απόλλων Καλαμαριάς

“Έκλεισε” ταλαντούχο 17χρονο από τον Μαντουλίδη ο Απόλλων Καλαμαριάς

keramaris

Eναν ακόμη νεαρό απέκτησε ο Απόλλων Καλαμαριάς ο οποίος ανακοίνωσε τον Δημοσθένη Κεραμάρη που θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

“Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Δημοσθένη Κεραμάρη. Ο 17χρονος (ύψος 1.97), που πρόκειται να ενηλικιωθεί στις 15/09, το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα try out της ομάδας του Γιώργου Καραμουσαλίδη.

Ο Κεραμάρης ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τον ΑΟ Αλέξανδρος στην Αλεξανδρούπολη και εκεί παρέμεινε ως τα 15 του χρόνια. Εν συνεχεία μετακόμισε στον Μαντουλίδη, στον οποίο αγωνίστηκε τις σεζόν 2016-2017, 2017-18 και 2018-19. Επαιξε στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα ενώ με την ανδρική ομάδα του Μαντουλίδη συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-19 (χρόνο συμμετοχής είχε πάρει και την σεζόν 2017-18).

Να σημειωθεί ότι ο Κεραμάρης αποτέλεσε μέλος της σχολικής ομάδας του Μαντουλίδη που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2019 και μετέπειτα πήρε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η “οικογένεια” του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Δημοσθένη Κεραμάρη και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…